Liity

Liity mukaan partiotoimintaan! Partio on hauska harrastus kaiken ikäisille ja jokainen uusi jäsen on tervetullut mukaan. Partioon liittymiseen ei vaadita mitään ennakkotaitoja tai -tietoa, pelkkä positiivinen asenne riittää! Varsinaisen partiotoiminnan alaikäraja on seitsemän vuotta, mutta sitäkin nuoremmat voivat osallistua perhepartiotoimintaan

Miksi Partio?

Partio on hauska ja monipuolinen harrastus, johon voi tulla mukaan kuka vaan, minkä ikäisenä vaan.
Partiosta saa:

  • Unohtumattomia elämyksiä
  • Uusia ystäviä
  • Erätaitoja
  • Kansainvälisiä kokemuksia

Partion aloittaminen lapsena

Viikkotoiminta on partion ydin. Lippukunnassa on ryhmiä jokaiselle ikäryhmälle. Ryhmät kokoontuvat viikoittain kolollamme Korson Kirkolla. Viikkotoiminnan lisäksi Partioon kuuluvat erilaiset tapahtumat, kuten partiokisat, lippukuntaretket ja kesäleirit.

Partion aloittaminen aikuisena

Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa partiota! Lippukunnastamme löytyy aina käyttöä ylimääräiselle käsiparille, eikä partioon liittyminen vaadi minkäänlaisia ennakkotaitoja, sillä kattojärjestöltämme löytyy kattava koulutusjärjestelmä kaikkia pestejä varten. Partiosta voi tehdä itselleen sopivan harrastuksen, eikä siihen tarvitse käyttää aikaa enemmän kuin itse tahtoo.

Jäsenmaksu

Partion jäsenmaksu maksetaan vuosittain Suomen Partiolaisille. Jäsenmaksuja on kolmea eri hintaluokkaa:

  • I-jäsenyys, jonka maksaa kotitalouden ensimmäinen partiotoimintaan osallistuva, sekä kaikki yli 17-vuotiaat partiolaiset
  • II-jäsenyys, jonka maksavat saman kotitalouden muut alle 17-vuotiaat partiolaiset
  • III-jäsenyys, jonka maksavat kaikki 4-6 -vuotiaat jäsenet (perhepartiolaiset)

I-Jäsenyyteen sisältyy myös Suomen Partiolaisten jäsenlehti Partio sekä Pääkaupunkiseudun Partiolaisten jäsenlehti Heppu.
Lisätietoa jäseneduista:

Jäsenmaksusta on mahdollista hakea vapautusta terveydellisin, sosiaalisin ja taloudellisin perustein. Tarkoituksena on varmistaa kaikkien yhtäläinen mahdollisuus osallistua partiotoimintaan varallisuudesta riippumatta. Lisätietoa jäsenmaksuista ja laskutuksesta:

Rekisteröityminen

Jos olet ilmoittamassa itseäsi partioon (olet täysi-ikäinen):

Mutta jos olet aikuinen ja haluat ilmoittaa lapsesi partioon:

Lisätietoa

Kaikki kysymykset voi osoittaa osoitteeseen info (at) korsonhonkapartio.fi. Lisätietoja löytyy myös Suomen Partiolaisten ja Pääkaupunkiseudun Partiolaisten sivuilta:

Vantaan partiolippukuntien aluejärjestönä toimii Partiokannus.